El PI
Joan Miralles encapçalarà la llista d’El Pi al Congrés dels Diputats per a les eleccions generals
Lucía Ribas Marí serà la número dos per Eivissa i Ivan Mir Pineda com a tres per Menorca.
el-pi.com 14/03/2019 - 15:36:06

Joan Miralles encapçalarà la llista d’El Pi al Congrés dels Diputats per a les eleccions generals

Lucía Ribas Marí serà la número dos per Eivissa i Ivan Mir Pineda com a tres per Menorca

El sociòleg Joan Miralles Plantalamor encapçalarà com a independent la llista d’El Pi al Congrés dels Diputats per a les pròximes eleccions del mes d’abril. Com a número dos per a l’Illa d’Eivissa i Ivan Mir Pineda serà el número tres per Menorca.

A l’acte de presentació, Joan Miralles ha assegurat que es troba “engrescat en un projecte moderat i que pot ser clau per a decidir el futur dels ciutadans de les Illes”.

El ja candidat d’El Pi ha destacat que “tenir una veu pròpia a Madrid és imprescindible per poder tenir un REB digne i un finançament Just”.

Joan Miralles és sociòleg especialitzat en màrqueting i publicitat. És doctor en sociologia del turisme i expert universitari en cooperació per al desenvolupament. Ha desenvolupat la seva tasca a l’àmbit de la gestió cultural i la cooperació per al desenvolupament. Actualment té la seva plaça de professor del cicle superior en educació infantil a l’IES Antoni Maura, tasca que ha compaginat amb la presidència de la patronal de lloguer turístic Habtur.

La llista d’El Pi al Congrés la completaran:

- Catalina Femenia (Mallorca)

- Antoni Ribas (Eivissa)

- Teresa Simonet (Menorca)

- Guillem Caballero (Mallorca)

- Encarnación Castro (Eivissa)

Els candidats al Senat seran, Rafael Ballester i Joana Xamena per Mallorca; Joaquín Ferrer i Vicent Torres per Eivissa en representació de la coalició Proposta per Eivissa.

 

Reciente
Visto
Comentado