Inca
L'IMAS clausura a Inca els tallers de memòria amb l'entrega de 100 diplomes als participants
El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan i la regidora de Serveis Socials, Maricarmen Oses, han lliurat els diplomes als 100 majors.
ajinca.net 12/06/2019 - 13:38:40

L'IMAS clausura a Inca els tallers de memòria amb l'entrega de 100 diplomes als participants

El Batle d'Inca, Virgilio Moreno, el vicepresident de l'IMAS, Javier de Juan i la regidora de Serveis Socials, Maricarmen Oses, han lliurat els diplomes als 100 majors que han participat enguany als tallers d'Estimulació Cognitiva de l'IMAS que s'han duit a terme a l'Aula Sociocultural d'Inca. "Donat l'interès i l'èxit d'aquestes formacions, hem demanat al Consell de Mallorca un augment de places a la nostra ciutat", ha dit Moreno.

Les autoritats, juntament amb la monitora encarregada del curs han entregat els diplomes a les persones majors que han realitzat amb èxit aquest taller i els ha donat l'enhorabona per la seva implicació en aquest curs, pel qual han comptat enguany amb un nou material per exercitar la memòria i els ha encoratjat a continuar treballant en aquest sentit, per a fomentar un envelliment actiu.

Aquests tallers s'inclouen dins el programa de Suport psicosocial i educatiu desenvolupat per l'àrea de gent gran de l'IMAS amb l'objectiu de fomentar un envelliment actiu i prevenir el deteriorament cognitiu. Els tallers d'Estimulació Cognitiva i Habilitats Socials són una eina preventiva que té com a principal objectiu oferir als majors de 60 anys, recursos i pràctiques per millorar la qualitat de vida i prevenir la dependència.


Reciente
Visto
Comentado