"Joan Costa, escultura i pintura". La inauguració serà a les 19.30 h
Dissabte 16 de març la sala d'exposicions de l'Associació Cultura s'Agrícola de Manacor inaugurarà una interessant exposició de Joan Costa (Palma, 1961), titulada "Joan Costa, escultura i pintura"
Treballa el bronze, alumini, acer, fusta, inclús ha dissenyat en petit format joies realitzades en materials preciosos. Els seus quadres tenen ecos mediterranis, el suau moviment d'algues marines, l'arquitectura.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 12/03/2019 - 08:52:00
Molt influït en els seus inicis per la cultura talaiòtica, les seves primeres obres presenten grans volums gràvids i enraigats en la terra, però va depurant el seu estil per potenciar la lleugeresa.

Dissabte 16 de març la sala d'exposicions de l'Associació Cultura s'Agrícola de Manacor inaugurarà una interessant exposició de Joan Costa (Palma, 1961), titulada "Joan Costa, escultura i pintura". La inauguració serà a les 19.30 h i estarà oberta fins al 30 de març. Joan és llicencià a l'Acadèmia de Belles Arts de Carrara (Itàlia) i després a l'escola d'Arts aplicades i oficis artístics de Palma, en l'especiació d'escultura.

Molt influït en els seus inicis per la cultura talaiòtica, les seves primeres obres presenten grans volums gràvids i enraigats en la terra, però va depurant el seu estil per potenciar la lleugeresa de les seves peces, cada vegada més orgàniques i etèries, ondulants i lleugeres, que penetren descobrir el seu esperit i la seva ànima d'escultor.

Treballa el bronze, alumini, acer, fusta, inclús ha dissenyat en petit format joies realitzades en materials preciosos. Els seus quadres tenen ecos mediterranis, el suau moviment d'algues marines, l'arquitectura pictòrica d'uns arcs que són solament un gest o la suggerència d'un bosc que convida a adintrar.se en ell. No es poden perdre aquesta exposició, els convidam a gaudir d'aquest artista i brindar amb ell. Els esperam. Ana Mascaró, Assessora cultural de s'Agrícola.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado