El Pi Manacor com “gent que estima el poble, que el viu, que l’escolta".
Més de 300 persones acompanyen la candidata d’El Pi Cati Riera i el seu equip per donar el ‘sus’ a la campanya a Manacor i demana la confiança de la ciutadania “per continuar el projecte que està transformant el municipi
A més des d’El Pi també han defensat la necessitat de promoure encara més la participació ciutadana, l’ampliació del polígon, l’impuls al comerç o la creació de la marca ‘producte de Manacor’.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 11/05/2019 - 02:33:00
A més “hem abaixat els impostos fins a un 10%, deixarem l’Ajuntament amb zero deute i amb doblers al calaix, uns fets que són el resultat d’una bona gestió”, ha concretat Catalina Riera.

Més de 300 persones acompanyen la candidata d’El Pi Cati Riera i el seu equip per donar el ‘sus’ a la campanya a Manacor. Riera, demana la confiança de la ciutadania “per continuar el projecte que està transformant Manacor”. El president del Pi i candidat al Govern de les Illes Balears, Jaume Font, juntament amb la candidata a la batlia de Manacor, Cati Riera, han protagonitzat un dels mítings més concorreguts d’aquest inici de campanya. Més de 300 persones han omplit la plaça manacorina de la barriada de Santa Catalina.

Vos oferim un programa realista i il·lusionant que és el millor full de ruta per fer realitat el Manacor que tots i totes desitjam”, ha destacat la candidata d’El Pi a la batlia de Manacor. Per això “proposam més de cent accions per aconseguir un poble tranquil, accessible, educador, saludable, actiu i participatiu”, ha concretat Riera. Entre les més de cent accions que inclou el programa d’El Pi a Manacor la candidata a la batlia ha destacat “proveir el municipi d’aigua potable, l’impuls a l’ús de la bicicleta, l’ampliació de les zones per a vianants o la millora dels equipaments esportius i culturals”.

Catalina Riera. “Hem complit el nostre compromís perquè som gent de paraula, ara volem continuar per fer realitat el repte de transformar Manacor per sempre”, ha afegit Riera.

Durant l’acte també s’ha posat l’èmfasi en la creació de noves rutes segures per anar a l’escola, la unificació i l’abaratiment del preu dels menjadors escolars, la posada en marxa de nous programes intergeneracionals per erradicar la solitud de les persones majors i nous programes respir per a famílies cuidadores. A més des d’El Pi també han defensat la necessitat de promoure encara més la participació ciutadana, l’ampliació del polígon, l’impuls al comerç o la creació de la marca ‘producte de Manacor’.

Fa 4 anys, en aquesta mateixa plaça, me vaig comprometre a fer feina per millorar el nostre poble i de llavors ençà el poble ha bollit d’activitats, idees i projectes” ha recordat la candidata d’El Pi a la batlia de Manacor, Catalina Riera. “Hem complit el nostre compromís perquè som gent de paraula, ara volem continuar per fer realitat el repte de transformar Manacor per sempre”, ha afegit Riera.

I és que tal com Riera ha recordat durant l’acte, des del govern municipal El Pi de Manacor ha impulsat la millora de més de cent carrers, s’han creat noves zones per a vianants, nous parcs, s’han millorat les escoles i les instal·lacions esportives i s’han obert els aparcaments les 24 hores. També s’han multiplicat les activitats i els programes per famílies, infants o gent gran, s’ha millorat el servei d’aigua i tota la xarxa, s’ha impulsat la participació ciutadana, el comerç i l’economia i s’han posat les bases per a poder gaudir d’un poble més net. A més “hem abaixat els impostos fins a un 10%, deixarem l’Ajuntament amb zero deute i amb doblers al calaix, uns fets que són el resultat d’una bona gestió”, ha concretat Catalina Riera.

Riera també ha definit les persones que formen part d’El Pi com “gent que estima el poble, que el viu, que l’escolta i que està a peu de carrer per tal de donar resposta a les necessitats dels ciutadans i ciutadanes”. Per això “vos demanam que continueu al nostre costat; hem posat l'estructura per convertir Manacor en el poble que tots desitjam i junts ho farem possible perquè el poble és teu, el poble és vostre!”.

Per la seva banda, el candidat d’El Pi al Parlament de les Illes Balears,Jaume Font, ha destacat que “hem de ser capaços de fer-nos valer, de defensar el millor per la nostra terra com sempre han fet els canaris, amb responsabilitat i la gent d’El Pi esteim preparats per fer-ho” Segons Font, “el Pi som un partit de centre, moderat , sense estridències, que no vol una cadira sinó el millor per casa nostra i sa nostra gent.”

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado


4
1
Pep
Joan, pot ser els teus pares només hi varen anar a per sopar, però segur que al final dia 26 també votaran El Pi
Bel
Bla, bla, bla....Manacor, un pueblo sucio, incívico, sin servicios básicos como el agua potable; han tenido muchísimos años para cambiar la realidad en que vivimos y sólo se han rascado la panza. Hoy por hoy sólo hay una opción posible y real para el progreso de Manacor y la comarca, ella es Nuria Hinojosa del PSOE, mi voto para ella.
joan
Mentides i més mentides. Tota aquesta gent hi van a sopar i ballar. Mumpare i mumare també hi araren a sopar, però sopar només
pep
uno era yo, el pi vuelve por sus fueros y poderio, viva cati nuestra alcaldesa cuatro años mas