El diumenge matí jugavem amb l’equip local, el CV Soller
Voleibol Manacor: El Cadet Femeni subcampeo de Balears a Sóller; i nostre equip Infantil femení juga aquesta setmana del dimecres al diumenge el Campionat d’Espanya a Las Palmas de Gran Canaria
Sens dubte un grup difícil, encara que el nostre equip ha demostrat una millora en el seu joc durant tota la Temporada. Desitjam moltga sort a les joves jugadores del nostre equip.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/05/2019 - 18:43:00
Aquest passat cap de setmana, s’ha jugat a Soller el Campionat de Balears de Cadet Femeni amb la participació del CV Cide, CV Ciutadella, CV Soller i CV Manacor.

CLUB VOLEIBOL MANACOR L’EQUIP BLANC DE GRIS CV MANACOR, SUBCAMPIO AL CAMPIONAT DE BALEARS CADET FEMENI. Aquest passat cap de setmana, s’ha jugat a Soller el Campionat de Balears de Cadet Femeni amb la participació del CV Cide, CV Ciutadella, CV Soller i CV Manacor. El nostre equip va debutar el divendres capvespre amb una victoria per 3-0 devant el Cide, amb 2 parcials molt igualats. Dissabte capvespre varem jugar amb el CV Ciutadella, l’equip mes fluíx del Campionat, al que varem guanyar per un clar 3-0.

El diumenge matí jugavem amb l’equip local, el CV Soller, que tdambé havía guanyat eks 2 pàrtits. El nostre equip va començar molt bé se va apuntar el primer Set. Al segon Set va arribar la remontada del Soller i varen apareixe moltes d’errades en el nostre joc. El resultat d’aquets 2 factors, va esser una clara victoria al Set de l’equip local. Els 2 darrers Sets varen esser de clar domini local, que se va impossar amb relativa facilitat.

El nostre equip Infantil femení, Subcampió de Balears, juga aquesta setmana, del dimecres al diumenge, el Campionat d’Espanya que te lloc a Las Palmas de Gran Canaria.

Els resultdats dels partits del nostre equip son els següents :

Blanc de Gris CV Manacor – CV Cide : 3-0 (29-27, 25-12, 25-23).

Blanc de Gris CV Manacor – CV Ciutadella : 3-0 (25-13, 25-8, 25-14).

Blanc de Gris CV Manacor – CV Soller : 1-3 (25-21, 8-25, 18-25, 18-25). Amb aquest Subcampionat, el nostre equip s’ha classificat per jugar el Campionat d’Espanya de la categoría Cadet, que se jugará a Almería del 19 al 23 de Juny.

L’EQUIP INFANTIL FEMENI ELECTROCOR CV MANACOR AL CAMPIONAT D’ESPANYA. El nostre equip Infantil femení, Subcampió de Balears, juga aquesta setmana, del dimecres al diumenge, el Campionat d’Espanya que te lloc a Las Palmas de Gran Canaria. El nostre equip ha quedat enquadrat a un Grup amb el CV Haris de Tenerife, CV Ciudad de Hellin de Ciudad Real i el MC San José CNA d’Almería. Sens dubte un grup difícil, encara que el nostre equip ha demostrat una millora en el seu joc durant tota la Temporada. Desitjam moltga sort a les joves jugadores del nostre equip.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado