En una de les estades a Mallorca, John Lennon i Yoko Ono aprofitaren
Dia 16 a 20h a la Alcover a Manacor acollirà la presentació del llibre "Vaig veure John Lennon. Històries del Maharishi Mahesh Iogui, música i músics a la Mallorca dels anys 70" obra original de Bàrbara Duran Bordoy
Cosme Oliver, Catalina Bauzà, Pep Alba i Francesca Seguí són alguns dels testimonis orals mallorquins. El cantant Donovan, Martina Menningen, Michael Poirson i Loretta Theler són altres.
AGENCIA MANACORNOTICIAS 13/05/2019 - 23:01:00
Veieren com els estrangers s'apropaven als cursos que el Maharishi va fer a Cales de Mallorca i també a Cala Millor. Diferents personalitats hi acudiren, com el cantant Mike Love (Beach Boys) i John Lennon.

Dia 16 a les 20 hores, la Institució Mossèn Alcover a Manacor acollirà la presentació del llibre "Vaig veure John Lennon. Històries del Maharishi Mahesh Iogui, música i músics a la Mallorca dels anys 70", obra original de Bàrbara Duran Bordoy. Aquest llibre va obtenir el XVIII Premi Alexandre Ballester de Sa Pobla, i ha estat publicat per Lleonard Muntaner Editors.

El llibre recull històries contades per mallorquins que veieren com els estrangers s'apropaven als cursos que el Maharishi va fer a Cales de Mallorca i també a Cala Millor. Diferents personalitats hi acudiren, com el cantant Mike Love (Beach Boys) i John Lennon. En una de les estades a Mallorca, John Lennon i Yoko Ono aprofitaren per emportar-se la filla d'aquesta, Kyoko, a Palma, sense el permís del seu pare Anthony Cox.

Mallorca al llarg del 1970 i 1971 (la història que el llibre narra de manera esclaridora). Recentment, aquest episodi ha estat narrat en un documental que optà als Premios Goya, "Kyoko".

Aquest darrer era un dels alumnes del Maharishi, com també ho fou John Lennon al famós curset de Rikishesh del 1967 (on acudiren tots els Beatles) i que acabà de mala manera. D'aquest incident quedà el ressó a la premsa internacional, però John Lennon volgué tornar als cursos del Maharishi, i així ho feu a Mallorca al llarg del 1970 i 1971 (la història que el llibre narra de manera esclaridora). Recentment, aquest episodi ha estat narrat en un documental que optà als Premios Goya, "Kyoko".

Cosme Oliver, Catalina Bauzà, Pep Alba i Francesca Seguí són alguns dels testimonis orals mallorquins. El cantant Donovan, Martina Menningen, Michael Poirson i Loretta Theler són altres de les fonts orals consultades en un treball que recull una doble mirada sobre la Mallorca dels anys 70. Els inicis d'una nova música que esdevindrà una nova religió per a molts dels joves nascuts als inicis del tercer mil·lenni.

¿Te ha parecido interesante la noticia?

 Sí  No
Reciente
Visto
Comentado